Άνεργη η παλαιότερη μασκότ του ελληνικού μπάσκετ

Άνεργη η παλαιότερη μασκότ του ελληνικού μπάσκετ

Στο 21ο All Star Game βρέθηκε η αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ για να συμμετέχει στην μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Ο μόνος που δεν γιόρταζε ήταν Δημήτρης Μπρεκάσης, η παλαιότερη μασκότ του ελληνικού μπάσκετ. Ο «τίγρης», που ξεσήκωνε την κερκίδα του Αλεξάνδρειου στα παιχνίδια του μπασκετικού Άρη, έχει χτυπηθεί από την μάστιγα της ανεργίας.

«Δήλωνε χαρούμενος που ο ΕΣΑΚΕ του έδινε την ευκαιρία να συμμετάσχει στη γιορτή του μπάσκετ μαζί με άλλες μασκότ συλλόγων της Α1», όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Goal. Άλλωστε το άξιζε, ως η παλαιότερη του ελληνικού πρωταθλήματος. Πίσω από το χαμόγελο όμως του 52χρονου Δημήτρη Μπρεκάση κρυβόταν ένα δράμα.

Άνεργος επί σειρά ετών («εργάζομαι περιστασιακά για κάνα μεροκάματο» λέει), με στοίβα τους ανεξόφλητους λογαριασμούς στο σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου, χωρίς θέρμανση, με απλήρωτη τη ΔΕΗ και αβέβαιο μέλλον. Μια μασκότ σε πλήρη απόγνωση. «Δεν ντρέπομαι να το πω. Χρειάζομαι βοήθεια….» λέει στο Goal και εξακολουθεί να ελπίζει στη φιλανθρωπία των συνανθρώπων του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ