Ανατροπή και προς παραμονή ο Σπανούλης

Ανατροπή και προς παραμονή ο Σπανούλης

 Ο Ολυμπιακός και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έκαναν την ανατροπή και ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται κοντά στην παραμονή στους Πρωταθλητές Ευρώπης!

Μετά από συνάντηση που είχε διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών στο γραφεία των Αγγελόπουλων στην οδό Κλαυθμώνος οι ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων» άλλαξαν το κλίμα και οι πιθανότητες υπέρ της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη αυξήθηκαν θεαματικά. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος άλλαξαν το κλίμα με την πρόταση στον «Κιλ Μπιλ» για τετραετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έδειξαν στον Σπανούλη με αυτή την πρόταση την μεγάλη θέληση τους να τον κρατήσουν ως ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Κιλ Μπιλ» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 6 εκατομμύρια ευρώ. «Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο, η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και είμαι πολύ κοντά στο να παραμείνω στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Σπανούλης μετά το ραντεβού. «Συζητήσαμε άλλα πράγματα, κυρίως για το σχεδιασμό της ομάδας και πώς θα παίζει του χρόνου», απάντησε ο «Κιλ Μπιλ» σε ερώτηση γιατί καθυστέρησε να τελειώσει η συνάντηση.

 

Σε λίγο περισσότερα

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ