Αναστασίου: Τέτοια ματς πέρσι τα χάναμε

Αναστασίου: Τέτοια ματς πέρσι τα χάναμε

Στην αντίδραση της ομάδας του μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Πανιώνιο, στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

«Δώσαμε τέταρτο παιχνίδι μέσα σε δέκα μέρες και θέλαμε να κλείσουμε με νίκη το σερί αγώνων. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεύτερο ματς που στο πρώτο ημίχρονο δεν βγάζουμε καθόλου ενέργεια. Στο δεύτερο ανεβήκαμε, πήγαν πιο κοντά οι γραμμές και νομίζω ότι για 20 λεπτά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Όσο πήγαινε προς το τέλος το παιχνίδι, φαίνονταν ότι θα παίρναμε τη νίκη. Δεχθήκαμε γκολ και το σημαντικό είναι ότι σε τέτοια χρονική στιγμή και χωρίς κόσμο, τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια, πάθος και καταφέραμε να γυρίσουμε το σκορ. Μια δίκαιη νίκη 100% βάσει εικόνας του αγώνα. Είναι σημαντικό ότι πήραμε γκολ και από άλλους παίκτες. Δείχνει ότι η ομάδα έχει ψυχή και δυνατότητες. Είναι επίσης σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες για να μην φτάνουμε σε τέτοια κατάσταση. Έχουμε μια εβδομάδα ρεπό να ξεκουραστούμε. Τόνισα στα παιδιά να αναρωτηθούν πόσο ψηλά πιστεύουν ότι μπορεί να πάει η ομάδα», ήταν ο πρόλογος του Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε παράπονα για το γεγονός ότι οι έμπειροι παίκτες δεν κατευθύνουν τους συμπαίκτες τους. «Δουλεύουμε σε πάρα πολλά πράγματα και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Μας λείπει λίγο η έλλειψη προσωπικότητας σε αυτά τα ματς. Δηλαδή κάποιος να πάρει πρωτοβουλία και να κατευθύνει τους συμπαίκτες του. Ενώ έχουμε έμπειρους με παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις, δεν έχουμε την ηγετική προσωπικότητα όταν το πράγμα στραβώνει ώστε να κατευθύνει τους συμπαίκτες του. Δεν στηριζόμαστε σε έναν αλλά στο σύνολο», τόνισε.

Για τα περί μεταγραφικής ενίσχυσης ο Αναστασίου υπογράμμισε: «Από τη στιγμή που ήρθε ο τραυματισμός του Μπεργκ, το οποίο συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, θα ήταν σημαντικό εάν φέρναμε ή εάν φέρουμε κάποιον παίκτη που θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε για να έχουμε διαφορετική προσέγγιση τακτικά. Το να βρούμε έναν έτοιμο αγωνιστικά -γιατί να πάρουμε και να είναι έτοιμος σε 4-5 εβδομάδες δεν έχει ουσία- αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Εισήγησή μου στη διοίκηση είναι ότι εάν βρεθεί κάτι με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε και είναι συμβατό στα οικονομικά μας δεδομένα, να προχωρήσουμε. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να φορτώσουμε την ομάδα με ένα παίκτη ακόμ��».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ