Αναστασίου: Η χρονιά τώρα αρχίζει

Σε δηλώσεις προχώρησε ,μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Μπριζ και τον Παναθηναϊκό,ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου. Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, αποτέλεσαν την αιτία της απουσίας του Παναθηναϊκού από την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

 

«Δυστυχώς αυτό που λέγαμε συνέχεια είναι πως θα έπρεπε να βάλουμε κάποιο γκολ. Όταν χάνεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις αυτά παθαίνεις. Μας τιμώρησε η μπάλα χωρίς η Μπριζ να είναι καλύτερη. Είναι μια άσχημη στιγμή για το πιστεύαμε αλλά αν θέλεις να πας καλά σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να μην κάνεις λάθη. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί κάναμε να φανεί καλύτερη η Μπριζ. Η χρονιά τώρα αρχίζει και θα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια».

 

Για το που κρίθηκε: «Η ωριμότητα και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μας στοίχισαν τα δύο γκολ. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό όπως και τύχη. Είχαμε κάποια πλάνα, δεν μας βγήκαν. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ζεις με το αν και οπότε συνεχίζουμε».

 

Για το Γιουρόπα Λιγκ: «Πρέπει πρώτα να μάθουμε τον αντίπαλο μας, να ξεχάσουμε τα σημερινά, να τα βάλουμε στην άκρη και να τα βελτιώσουμε και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Αναστασίου: Στόχος να πετύχουμε γκολ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ