Αναστασίου: Άδειασε το ντεπόζιτο

Αναστασίου: Άδειασε το ντεπόζιτο

Στο ψυχολογικό άδειασμα των ποδοσφαιριστών του απέδωσε την κακή εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και στα προηγούμενα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιάννης Αναστασίου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε θετική την αντίδραση της ομάδας του μετά την ισοφάριση και επεσήμανε ότι είναι χρέος του να βρει τρόπο για να γεμίσει ξανά ενέργεια το Τριφύλλι.

«Θέλαμε σήμερα, μετά την άσχημη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον ΟΦΗ, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Θα έλεγα ότι πήραμε τρεις βαθμούς, αλλά με βάση αυτό το ποδόσφαιρο που μπορούμε να παίξουμε, δεν έμεινα ικανοποιημένος. Κανείς από τα παιδιά δεν έμεινε ικανοποιημένος. Είχαμε αργή αντίδραση, καθόλου κίνηση, δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε την μπάλα. Δείξαμε αντίδραση μετά το 1-1 και είναι απορίας άξιο πως καταφέρνουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Αυτό ήταν το 30ό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Γενικά η ομάδα δείχνει σε πολλά ότι έχει βελτιωθεί, αλλά έχουμε πολλά ακόμα να βελτιώσουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ