Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός (LIVE)

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αναντολού Εφές (19.30) για την 28η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στα πλέι οφ. Η ομάδα του Αταμάν βρίσκεται στην κορυφή με ρεκόρ 23-4, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή της στα πλέι οφ, ενώ από την άλλη εκείνη του Πειραιά είναι στο 12-15 και διατηρεί ελπίδες να μπει στην πρώτη οκτάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται από τη μεγάλη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό με σκορ 81-78, ενώ από την άλλη οι πρωταθλητές Τουρκίας ηττήθηκαν 77-75 από τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αλλά και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμά του και έτσι δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει ούτε κόντρα στην Εφές. Από την άλλη, ο Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς έχουν επιστρέψει στη δράση οι Μπράιαντ Ντάνστον και Σέιν Λάρκιν.

Το αποψινό θα είναι το 40ο ματς των δύο ομάδων στη σύγχρονη μορφή της EuroLeague, από το 2020 κι έπειτα δηλαδή. Η Εφές έχει 18 νίκες, ο Ολυμπιακός έχει 21. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λοτερμόσερ, Γκαρσία, Ζαμόισκι. Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη του αγώνα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ