Ανανέωσε ο Φερέιρα

Προπονητής του Παναθηναϊκού για άλλα δύο χρόνια θα είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα! Αυτό προέκυψε ουσιαστικά από το ραντεβού του το μεσημέρι με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γόντικα.

Όπως αναμένονταν η αδειοδότηση του Τριφυλλιού άναψε το πράσινο φως για την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση των δύο πλευρών φάνηκε να υπάρχει ταύτιση απόψεων. Ο Φερέιρα ζήτησε να υπάρχει ένα πλάνο συγκεκριμένο για τη νέα σεζόν, να αποσαφηνιστεί ένα μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα και βέβαια να υπάρχει σχετική συνέπεια στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη οι διοικούντες υπογράμμισαν στον Φερέιρα ότι πρέπει να γίνει γενική περικοπή εξόδων και στο πλαίσιο αυτό θα χρειαστεί να «κοπεί» το 25% των ετήσιων απολαβών του -και του τιμ του. Κάτι με το οποίο ο Πορτογάλος έδειξε να μην έχει πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα ο Αλαφούζος μίλησε με τα πλέον θερμά λόγια για την αξία του Φερέιρα επισημαίνοντας ότι «θέλουμε εσύ να χτίσεις τη νέα ομάδα». Μάλιστα του πρότεινε να υπογράψει διετές συμβόλαιο, με τον Πορτογάλο να αντιτείνει 1+1. Οι τελικές λεπτομέρειες και οι υπογραφές θα μπουν στην αυριανή νέα συνάντηση. Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ