Ανακοινώνει το «αντίο» ο Τζέραρντ

Ο θρύλος της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει και επίσημα πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τo «Άνφιλντ».

Τελικά έφτασε η ώρα που δεν θα δούμε τον Στίβεν Τζέραρν με την φανέλα της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Ο 34χρονος αρχηγός των «ρεντς» αναμένεται την Παρασκευή να ανακοινώσει πως το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει το «Άνφιλντ», σύμφωνα με όσα γράφουν οι Βρετανοί.

Ο Τζέραρντ δεν θέλει να επηρεαστεί η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και ούτε να ακούγονται διάφορα σενάρια για το μέλλον του, οπότε και αποφάσισε να κάνει ο ίδιος γνωστό πως με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι θα φύγει από την Λίβερπουλ με την οποία μετράει 695 εμφανίσεις και 180 γκολ!

Τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ ρόλο για τον Τζέραρντ, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχε προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι αλλά πάντα έλεγε «όχι». Πλέον στη δύση της καριέρα του ο χρόνος συμμετοχής είναι εκείνο που τον κάνει να γυρίσει σελίδα και όπως είναι λογικό μνηστήρες υπάρχουν πολλοί.

Το φαβορί αυτή τη στιγμή είναι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και φέρεται πως οι Αμερικάνοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον Τζέραρντ, όμως όλα θα τα ξεκαθαρίσει ο ίδιος μέσα στην ημέρα. Το μοναδικό «παράπονο» του Τζέραρντ είναι που δεν κατάφερε να πανηγυρίσει με την Λίβερπουλ το Πρωτάθλημα, ωστόσο η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 στην Κωνσταντινούπολη ήταν η μεγαλύτερη στιγμή του ως αρχηγός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγή: sdna.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ