Αλβέρτης: Κάναμε κατάθεση ψυχής και αγωνιστικότητας

Αλβέρτης: Κάναμε κατάθεση ψυχής και αγωνιστικότητας

«Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε», τόνισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μετά την ισοφάριση της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ σε 2-2.

«Αυτό που θέλαμε το καταφέραμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του «Φράνκι», ο οποίος εξήγησε: «Έγινε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, που οδηγήθηκε στην παράταση και κρίθηκε όπως κρίθηκε. Τα παιχνίδια αυτά μας δυναμώνουν και μας κάνουν να πιστεύουν σε μας».

«Είμαστε στο 2-2 και θα πάμε στη Μόσχα για την πρόκριση, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο παρκέ»,υπογράμμισε ο προπονητής των «πρασίνων» και παρατήρησε: «Έγινε πραγματική μάχη. Ισορροπήσαμε τα ριμπάουντ. Αν είχαμε βάλει κάποια σουτ θα τελείωνε πιο εύκολα».

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τι μπορούν να κάνουν αυτά τα παιδιά», σημείωσε ακόμη ο Αλβέρτης και τόνισε: «Ναι, οι παίκτες έχουν ψυχή, πάθος, τα δίνουν όλα για την ομάδα. Έχουμε πού δρόμο μπροστά μας. Υπάρχει ποιότητα και ταλέντο, αμυντικά και επιθετικά. Το ότι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παίζει και παίζει καλά δεν είναι κάτι καινούριο. Όλοι έδωσαν τα πάντα απλά είπα ένα παράδειγμα».

«Ίσως να μην βρίσκονται σε καλή κατάσταση στα σουτ», απάντησε ο κόουτς του Παναθηναϊκού σε ερώτηση για το 1/22 τρίποντα των Μπράμος, Κάρι στην σειρά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και κάλυψε απόλυτα τους παίκτες του: «Παλεύουν παίζουν. Δεν τρέχει τίποτα καθώς βοηθάει η ομάδα. Χίλιες φορές να είναι μόνοι τους, χίλιες φορές θα σουτάρουν».

«Δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό», απάντησε ο Αλβέρτης σε ερώτηση για το γεγονός ότι δεν έχει… γυρίσει ποτέ σειρά σε πλέι οφ Ευρωλίγκα από το 2-0 και επισήμανε: «Αν πιστεύαμε στις παραδόσεις καλύτερα να μέναμε εδώ. Αύριο πάμε στη Μόσχα να δουλέψουμε δύο πραγματάκια για να παίξουμε μεθαύριο. Δεν παίζουν οι παραδόσεις».

«Ότι προβληματισμό έχουμε τον αφήνουμε στην άκρη», απάντησε ο προπονητής του «εξάστερου» σε άλλη ερώτηση εάν τον προβληματίζουν τα 35’ συμμετοχής του Διαμαντίδη στο αποψινό ματς εν όψει του πέμπτου αγώνα. «Σίγουρα ο Μήτσος έπαιξε πολύ. Ο Ράιτ φορτώθηκε με φάουλ βγήκε εκτός ρυθμού. Συνεχίζουμε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ