Αλλάζει τη μισή ομάδα ο Μίτσελ

Αλλάζει τη μισή ομάδα ο Μίτσελ

Ήταν λογικό ότι θα συμβεί και ο Μίτσελ το έκανε πράξη, αφήνοντας εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πολλούς βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Έξι παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ θα είναι στην εξέδρα του βράδυ του Σαββάτου για το παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες, καθώς δεν έχει περιθώρια απωλειών στο πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί και ο αγώνας με την Μάλμε.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Ντομίνγκεζ  που έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού, οι Μήτρογλου, Αφελάι που είναι ντεφορμέ, ο Αμπιντάλ που είναι προς αποχώρηση και οι Ελαμπντελαουί, Μασουακού που είναι κουρασμένοι από τα σερί ματς. Εκτός και ο τραυματίας Ντουρμάζ, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Γιαννούλης.

Η σημερινή προπόνηση και η 18άδα:

 Η τελευταία προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη διεξήχθη την Παρασκευή το πρωί στο Ρέντη. Περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σωστής κυκλοφορίας. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Ο Ντομίνγκεζ δέχθηκε ένα πλήγμα δεξιά στον μηρό κατά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η κάκωση την οποία υπέστη δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΣ. Θεραπεία έκανε ο Ντουρμάζ, ενώ «στα πιτς» είναι και ο Νίκος Βέργος με έναν μικροτραυματισμό. Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ