Ακόμα σκοράρει ο Ολυμπιακός

Έχει βαλθεί να εξαλείψει και το τελευταίο ίχνος αμφισβήτησης όσον αφορά το δίκαιο της κατάκτησης του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός τελείωσε με την υπόθεση τίτλος και είπε να ασχοληθεί λιγάκι με την υπόθεση ρεκόρ. Κάπως έτσι μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα η βελόνα στο κοντέρ της παραγωγικότητας κόλλησε πάνω σε ένα μεγαλοπρεπέστατο …επτάρι.

 

Ο Αστέρας απέδειξε στο πρώτο ημίχρονο πως μόνο τυχαία δεν βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαμολογικό πίνακα, διανύοντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Με υποδειγματικές αντεπιθέσεις κάρφωσε εις διπλούν τους πάικτες του Βαλβέρδε και ακολουθως τους έτρεξε πολύ. Ο ρυθμός άγγιξε το τέλειο από τους πάικτες του Σάκη Τσιώλη και ο Ολυμπιακός έμοιαζε να ακολουθεί το τέμπο των φιλοξενούμενων. Η ερυθρόελυκη άμυνα παραπάτησε δύο φορές απέναντι στους φουριόζους επιθετικούς του Αστέρα και οι Ναβάρο και Ροτζέριο έγραψαν το 0-2.

 

Ο Ολυμπιακός βρήκε σκορ με το πέναλτι που μετέτρψε σε γκολ ο Μιραλάς, και στη συνέχεια μέσα σε τρία λεπτά, έγιναν τέσσερις φάσεις που μετουσιώθηκαν σε τρία γκολ.Ο Μιραλάς ακόμη …σκοράρει φτάνοντας στα τέσσερα τέρματα και μία ασίστ.Ο Βέλγος ήταν όλα τα λεφτά σε αυτή την ανατροπή και δικαίως θρονιάστηκε στην πρώτη θέση των σκόρερς με 18 γκολ, ξεπερνώντας Λέτο και Μήτρογλου που έχουν από 15.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ