Αισιοδοξία παρά τα κενά

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει ακόμη αρκετά κενά στο ρόστερ του, αλλά η προετοιμασία ξεκινά από το απόγευμα της Δευτέρας, οπότε και ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει τους παίκτες του στο «Παλατάκι».Η ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για την πρώτη της ομάδας μπάσκετ, ωστόσο το ενδιαφέρον θα προκύψει από τους παίκτες που θα συμμετέχουν στην προπόνηση. Είναι μόλις τέσσερις αυτοί που αποκτήθηκαν (Μαργαρίτης, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης) ή ανανέωσαν το συμβόλαιό τους (Καλλές) και οι υπόλοιποι θα είναι παίκτες της εφηβικής ομάδας, αλλά και επαγγελματίες που συμμετείχαν στις προπονήσεις του περασμένου Ιουνίου ή ακόμη και ελεύθεροι παίκτες που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα για να βοηθήσουν. Αυτό άλλωστε είχε γίνει πέρσι με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο που στη συνέχεια υπέγραψε στο Περιστέρι, ενώ το ίδιο κάνουν και αρκετές ομάδες της Α1, ενώ υπάρχουν και Έλληνες παίκτες που συμμετέχουν στην προετοιμασία ομάδων του εξωτερικού, χωρίς να έχουν συμβόλαιο (Τσιάρας, Ακεψιμαΐδης, Βεργίνης κ.α.)

Από τους εφήβους, είναι δεδομένο ότι θα μετέχουν στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας οι Αμπαράς, Λιάπης και Βαρυτιμιάδης που έκαναν και πέρσι προετοιμασία με τους άνδρες, ενώ το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί σχετικά με τους Χαραλαμπίδη, Παπαδόπουλο και Δέδα. Για τον πρώτο μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν ότι θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ώστε ο έμπειρος γκαρντ να είναι στην πρώτη. Παρόμοια εξέλιξη θέλουν να υπάρξει και στις άλλες δύο περιπτώσεις, το μέλλον των οποίων θα κριθεί στο ραντεβού που θα γίνει με την εκπρόσωπό τους και εκπρόσωπο του Κώστα Χαραλαμπίδη επίσης.

Η πρώτη της ομάδας έχει οριστεί για τις 6μ.μ. την Δευτέρα, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για προπονήσεις στο «Παλατάκι» ως το τέλος του μήνα. Στις 30 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Λιτόχωρο, όπου και θα παραμείνει ως τις 9 Σεπτεμβρίου. Πηγή:Paok24.com 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ