Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Για δεύτερη φορά στην σύγχρονη ιστορία του ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος της Μακάμπι Τελ Αβιβ για τα πλέι οφ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Και όλα αυτά, εφόσον δεν αλλάξει κάτι από την απόφαση που αναμένεται να ανακοινώσει η ΟΥΕΦΑ την προσεχή Τρίτη και θα αφορά το μέλλον της Μέταλιστ (κατά κύριο λόγο) και του ΠΑΟΚ κατά δεύτερο.

 

Εφόσον λοιπόν η ΟΥΕΦΑ δεν τιμωρήσει τους Ουκρανούς για τα στημένα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ. Η Μακάμπι πριν από λίγους μήνες κατέκτησε το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Έφτασε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ καθώς αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λίγκ.

 

Πιο συγκεκριμένα η Μακάμπι συμμετείχε στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης αποκλείοντας στον δεύτερο γύρο την Γκιόρ από την Ουγγαρία με δύο νίκες. Όμως στον τρίτο προκριματικό γύρο αποκλείστηκε από τη Βασιλεία.

 

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ ιδρύθηκε το 1906, χρώματά της είναι το κίτρινο και το μπλε, ενώ έδρα της το «Μπλούμφιλντ» (15.000 θεατών). Στον πάγκο της βρίσκεται ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Πάουλο Σόουζα.

 

πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ