Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ματιέ Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στάθηκε άτυχος στο χθεσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκη”, καθώς τραυματίστηκε μόλις ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο ακριβής χρόνος απουσίας του Βαλμπουενά θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τον έμπειρο άσο να εξετάζεται καθημερινά από το ιατρικό τιμ των “ερυθρόλευκων”. Αξίζει να σημειώσουμε ο Γάλλος άσος είχε τραυματιστεί ξανά πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο “Καραϊσκάκη” και είχε χάσει τα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πλέον, θα απουσιάσει από το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να καλύψει το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Βαλμπουενά.

Ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τα στατιστικά του να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 18 ματς, έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ