Αυτές είναι οι πιθανές έδρες της Εθνικής – ΦΩΤΟ

Με την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων αγώνων του Nations League, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν οι δύο έδρες που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική Ελλάδος στην προκριματική φάση του Euro 2020.

Το βασικό γήπεδο που θα αγωνίζεται η γαλανόλευκη το 2019 θα προέρχεται από την περιφέρεια και με τα τωρινά δεδομένα το Παγκρήτιο Στάδιο είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εξάλλου, το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ στο Ηράκλειο για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του Σταδίου, αλλά και για να συζητήσει επί του θέματος με τους εκπροσώπους της τοπικής ΕΠΣ.

Από εκεί και πέρα, στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει το «AEL FC Arena» και το γήπεδο της Ξάνθης. Ως δεύτερη έδρα αναμένεται, πάντως, να δηλωθεί είτε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είτε το ΟΑΚΑ, με το φαληρικό γήπεδο να συγκεντρώνει σαφώς περισσότερες πιθανότητες εξαιτίας μεταξύ άλλων και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η λογική της επιλογής έδρας στην Αθήνα έχει να κάνει με την πιθανότητα η εθνική ομάδα να δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αυξημένο ενδιαφέρον από τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση, η ιδανική λύση θεωρείται το Καραϊσκάκη. Οι οριστικές αποφάσεις, πάντως, αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ή το αργότερα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ