ΑΕΚ: Μια «ανάσα» από τον «δικέφαλο» ο Ομπερλίν Πινέδα

Πολύ κοντά σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο Μεξικανος χαφ, Ομπερλίν Πινέδα βρίσκεται μια «ανάσα» από τα… Σπάτα, καθώς ο πρόεδρος της Θέλτα επιβεβαίωσε το θέμα.

Συγκεκριμένα ο Κάρλος Μουρίνιο σε σημερινές του δηλώσεις είπε ότι ο Πινέδα θα αγωνιστεί στην ΑΕΚ ως δανεικός για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Πινέδα είχε συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα, στη Σίβας Γκουανταλαχάρα. Είναι 26 ετών και έφυγε για πρώτη φορά από την πατρίδα του τον περασμένο Ιανουάριο για να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την ομάδα του Βίγκο.

Ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ισπανικού πρωταθλήματος και πραγματοποίησε μόλις 7 ολιγόλεπτες συμμετοχές, χωρίς γκολ ή ασίστ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει και πολλά, όταν μιλάμε για το «δεκάρι» της εθνικής Μεξικού με 45 διεθνείς συμμετοχές και 6 γκολ.

Μια εξαιρετική προσθήκη για την ΑΕΚ που φέρει τη «σφραγίδα» του νέου της προπονητή, για χάρη του οποίου ο Πινέδα επέλεξε την Ελλάδα και την Ένωση, ανάμεσα σε προτάσεις από πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ