ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πέντε αρχηγοί της χρονιάς – Εκτός ο Μάνταλος

Η ΑΕΚ των σαρωτικών αλλαγών αυτό το καλοκαίρι θα έχει νέο αρχηγό, με τον Πέτρο Μάνταλο να μην βρίσκεται στην πεντάδα των παικτών που θα φορούν το περιβραχιόνιο.

Ο έμπειρος χαφ μετά την περσινή σεζόν πήρε την απόφαση να σταματήσει να φορά το περιβραχιόνιο στο μπράτσο. Μία απόφαση που σεβάστηκε και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις συζητήσεις που είχαν μετά το τέλος της περσινής χρονιάς. Επίσης στην πεντάδα δεν βρίσκονται οι Σιμόες και Βράνιες που αποχώρησαν το καλοκαίρι με προορισμούς τη Φαμαλικάο και τη Χατάισπορ αντίστοιχα, αλλά ούτε ο Μιχάλης Μπακάκης που δεν υπολογίζεται.

Έτσι με τα φετινά δεδομένα πρώτος αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Σέρχιο Αραούχο, πράγμα που είχε φανεί ξεκάθαρα και στα φιλικά με τον Αργεντινό να τυγχάνει της αποδοχής του κόσμου, αλλά και των συμπαικτών του.

Από κει και πέρα, δεύτερος στην ιεραρχία είναι ο Νταμιάν Σιμάνσκι που φέτος έχει διαφορετικό ρόλο, ενώ ο τρίτος θα είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος που είναι «παιδί» της ΑΕΚ και των ακαδημιών της και φαίνεται να βρίσκεται στον δρόμο της επανόδου στη δράση μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό του.

Τέταρτος αρχηγός θα είναι ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει αναλάβει ρόλο leader. Μην ξεχνάμε πως ήταν ο παίκτης που οργάνωσε το πρόσφατο γεύμα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, ενώ πέμπτος ορίστηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σέριφ και ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025.

πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ