Τέλειωσε το 2012 για τον Ράφα

Τέλειωσε το 2012 για το Ναδάλ

 

 

Όλοι περίμεναν πώς και πώς την επανεμφάνιση του Ράφαελ Ναδάλ στα κορτ, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει μέσα στο 2012. Ο Ισπανός τενίστας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται τόσο από το Masters του Παρισιού, όσο και από τους τελικούς του ATP στο Λονδίνο, λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο.

Ο «Ράφα» έχει να αγωνιστεί από τον Ιούνιο και το Wimbledon, όταν στον δεύτερο κιόλας γύρο έχασε από τον Τσέχο Λούκας Ροσόλ. Μετά την αποθεραπεία του, ο Ισπανός επρόκειτο να επιστρέψει στο προσεχές τουρνουά του Παρισιού που ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου, καθώς και στους τελικούς με τους 8 κορυφαίους τενίστες της σεζόν. 

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα να χάνω τα δύο τελευταία τουρνουά της σεζόν, στο Παρίσι και στο Λονδίνο, ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη. Θα συνεχίσω την αποθεραπεία, προκειμένου να επανέλθω στις προπονήσει γερός. Δυστυχώς, δεν είμαι έτοιμος να είμαι ανταγωνιστικός σε αυτές τις δύο διοργανώσεις, γι’ αυτό και θα συνεχίσω την αποθεραπεία μου στη Μαγιόρκα για να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα», τόνισε ο Ναδάλ για την απόσυρσή του.

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ