Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός (Live)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Νέφτσι Μπακού στη ρεβάνς του 1-0 του Φαλήρου για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Εάν προκριθούν, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον νικητή του Λουντογκόρετς-Μούρα (0-0 το πρώτο ματς). Αν αποκλειστούν, θα ανταμώσουν στα προκριματικά του Europa League με το Ελσίνκι.

Το 5-4-1 επιλέγει ως διάταξη ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, ενώ χρησιμοποιεί τον Σουρλή βασικό δίπλα στον Κούντε και πιθανότατα τον Σισέ αριστερό μπακ, όπως δείχνει και το γράφημα της UEFA.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Κούντε, Σουρλής, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν. Στον πάγκο οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Ελ Αραμπί, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Νικόλης, Λιάτσος, Ραντζέλοβιτς.

Από την άλλη, η Νέφτσι Μπακού θα παραταχθεί με τους: Μαμάντοφ, Μπουλόυντοφ, Μποτζί, Στάνκοβιτς, Μπασκ, Κέιν, Χαράμις, Μαχμούντοφ, Μπουγκρίν, Λαουάλ, Μέσα Κόλι. Στον πάγκο για τους Αζέρους, οι: Ιμπραΐμοφ, Μουσταμπαζάντα, Μπάστο, Μουραντμπάιλι, Ζουλφουγκαρλί, Αμπάσοφ, Ασγκάροφ, Αλιζάντα, Ζαμάνοφ, Νατσάσοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ισπανός Ρικάρντο ντε Μπούργος, με επόπτες τους Ρομπέρτο ντελ Παλομάρ-Γιον Νούνιεθ και 4ο τον Αντριάν Κορδέρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ