Με κορονοϊό η Πλατανιώτη – Μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αθλήτρια που χάνει του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω κορονοϊού. Το πρωί της Τρίτης σε ανακοίνωσή της η ΕΟΕ ανέφερε ότι Ελληνίδα αθλήτρια διαγνώστηκε θετική στον ιό λίγο πριν ταξιδέψει στο Τόκιο με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συμμετοχή της.

Στην ανακοίνωση της η ΕΟΕ ανέφερε πως «ανακοινώνει ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. H EOE εκφράζει τη συμπαράσταση της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η αθλήτρια αυτή είναι η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία έχει συμπτώματα και θα μείνει στην Αθήνα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτόματα το ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου στη συγχρονισμένη κολύμβηση δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες του Τόκιο, καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτρια. Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστεί το ομαδικό καθώς υπάρχει αντικαταστάτρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ