Η βόλτα του Αντετοκουνμπο με το τρόπαιο του ΝΒΑ και οι 50… κοτομπουκιές – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα ο “Greek Freak” αναδείχθηκε και σε MVP των τελικών.

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στο Game 6, ο Γιάννης πήρε το τρόπαιο του ΝΒΑ, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έκανε βόλτα στους δρόμους του Μιλγουόκι, κάνοντας παράλληλα live στο Instagram. Ο “Greek Freak” σταματούσε συνεχώς προκειμένου να μιλήσει με περαστικούς που πανηγύριζαν την κατάκτηση του ΝΒΑ από τους Μπακς και έβγαινε έξω από το αυτοκίνητό του για να βγάλει φωτογραφίες με φαν του.

Κάποια στιγμή, ο Γιάννης πείνασε και σταμάτησε σε ένα drive-through εστιατόριο. Όταν έφτασε η σειρά του, o MVP των τελικών παρήγγειλε 50 κοτομπουκιές. “Όχι 49. Όχι 51, ακριβώς 50” είπε ο Γιάννης, ο οποίος έβαλε 50 πόντους στο Game 6 των τελικών.

Μάλιστα, ο διευθυντής του εστιατορίου βγήκε έξω για να συγχαρεί τον Γιάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, με τον Έλληνα σταρ να του λέει αστειευόμενος “θα έχω δωρεάν κοτόπουλο για μια ζωή;”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ