Ανακοίνωσε Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα ο Ολυμπιακός

Ημέρα έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας στον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά τον Τόμας Βατσλίκ, ανακοίνωσε την απόκτηση των Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα.

Ο 19χρονος επιθετικός Αλγκασίμ Μπα από τη Γουινέα υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» για τέσσερα χρόνια, ήτοι έως το 2025. Ο νεαρός Αφρικανός, διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της χώρας του, ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας στην Αυστρία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Ο άσος από τη Γουινέα γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2002 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο 19χρονος αγωνιζόταν στη Ρενεσάνς από τη Γουινέα πριν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει κληθεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του».

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, Αγκιμπού Καμαρά από τη Γουινέα έχει ενσωματωθεί εδώ και περίπου δέκα ημέρες στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους βεβαίως είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό, ενώ αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ξεκίνησε την καριέρα του στη Λιλ, παίζοντας στη Β΄ ομάδα (είχε συμμετοχές και στην Α΄ πέρυσι), αλλά έληξε το συμβόλαιό του και ο Ολυμπιακός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ