Με νίκη έκλεισε τα φιλικά του ο Ολυμπιακός

Με νίκη 2-0 επί της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα έκλεισε ο Ολυμπιακός τη σειρά των φιλικών αγώνων της βασικής προετοιμασίας της ομάδας που έγινε στην Αυστρία. Τα τέρματα των πρωταθλητών Ελλάδας στη φιλική αναμέτρηση με τη ρουμανικής ομάδα στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης και διεξήχθη στο Σβατς, σημείωσαν οι δύο Γάλλοι της ομάδας, ο Βαλμπουενά στο 9΄ με πέναλτι και στο 44΄ο Εμβιλά με κοντινό σουτ.

Το σχήμα του Ολυμπιακού που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν 4-3-3 και χρησιμοποίησε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό 1-1 με την Ούφα την προηγούμενη ημέρα ώστε να τους δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Το προβάδισμα στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κραϊόβα πήρε ο Ολυμπιακός, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση. Ο Ραντζέλοβιτς πίεσε, έκλεψε και κέρδισε το πέναλτι και ο Βαλμπουενά ανέλαβε την εκτέλεσή του, κάνοντας στο 9’ το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Στο 44′ οι Πειραιώτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Χασάν. Στο 44΄μετά από κόρνερ το οποίο εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, ο Εμβιλά από κοντά, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι Ρουμάνοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι στο 48′ με τον Νίστορ, το οποίο απέκρουσε ο Κρίστινσον και στο οποίο υπέπεσε ο Σουρλής πάνω στον Ιβάν.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κρίστινσον (67΄ Σα), Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε (58΄ Βρουσάι), Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά (67΄Σαπουντζής), Χασάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ