Euro 2020: Αποκάλυψη-σοκ από τον Μοράτα – “Εύχονταν τον θάνατο των παιδιών μου”

Σε αποκαλύψεις που σοκάρουν, προχώρησε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Cope” ο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, Άλβαρο Μοράτα. «Έμεινα για εννέα ώρες άυπνος μετά το ματς με την Πολωνία, διότι δέχθηκα απειλές για τη ζωή των παιδιών μου», υποστήριξε ο επιθετικός των «φούριας ρόχας» και πρόσθεσε: «Μού έλεγαν ότι εύχονταν να πεθάνουν τα παιδιά μου».

«Τώρα είμαι καλά, ίσως κάποια χρόνια πίσω να ήμουν χειρότερα. Ίσως να μην κάνω καλά τη δουλειά μου, αλλά ο κόσμος πρέπει να μπαίνει στη θέση μου και να καταλαβαίνει πώς είναι να δέχεσαι απειλές», είπε ακόμη ο Ισπανός διεθνής, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την έως τώρα παρουσία στο Euro 2020.

«Όταν φτάνω στο ξενοδοχείο, απενεργοποιώ το τηλέφωνο. Όμως δεν γίνεται να μην εκνευρίζομαι, όταν λένε αυτά τα πράγματα για τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου», επισήμανε ο Μοράτα. «Τώρα όλοι μου εύχονται να πεθάνω, αλλά εάν συνέβαινε κάποια τραγωδία όλοι θα έλεγαν πως “ήταν ένα καλό παιδί”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο άσος της «ρόχα» για να συμπληρώσει πως έχει τη βοήθεια του ψυχολόγου της εθνικής ομάδας.

«Μας βοηθάει πολύ, είναι χρήσιμο να έχεις κάποιον να σε ακούει όταν το έχεις ανάγκη. Οι συμπαίκτες μου μού κάνουν πλάκα γι’ αυτό, ευτυχώς μπορούν να μιλήσουν κι εκείνοι στον ψυχολόγο», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ