“Εμφύλιος” στο ποδόσφαιρο: “Βόμβα” από τους Times – “Ένας αγγλικός σύλλογος σκέφτεται να αποσυρθεί από την European Super League”

Η Αγγλία βρίσκεται στο επίκεντρο των αντιδράσεων για τη σύσταση της ευρωπαϊκής Super League, με έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους των έξι συλλόγων που υπογράφουν την ίδρυσή της και από τους υπόλοιπους συλλόγους, αλλά και την “ηχηρή” παρέμβαση του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον. Σύμφωνα μάλιστα με τους “Times”, ήδη ένας από τους έξι συλλόγους (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ) που έχουν δεσμευθεί στο νέο project εξετάζει το ενδεχόμενο υπαναχώρησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι αντιδράσεις των οπαδών της συγκεγκριμένης ομάδας έχουν θορυβήσει τη διοίκηση, αρκετά μέλη της οποίας εκφράζουν έντονο προβληματισμό για την κατάσταση που διαμορφώνεται. Οι “Times” κάνουν λόγο για “επείγουσες εσωτερικές διεργασίες”, που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αλλαγή στάσης.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με πολλά βρετανικά ΜΜΕ, από τις έξι αγγλικές ομάδες που υπέγραψαν για την ίδρυση της ESL, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι είχαν αρκετές επιφυλάξεις και προσχώρησαν στη κίνηση την τελευταία στιγμή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ