Και ο Ιμπραΐμοβιτς κλαίει – Η ερώτηση που τον “λύγισε” στην επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην Εθνική Σουηδίας έπειτα από 1.734 μέρες και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, λύγισε… Προσέφερε στιγμιότυπα που ελάχιστοι που θα περίμεναν για τον σούπερ σταρ της Μίλαν και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεστομίζοντας, ταυτόχρονα, επικές ατάκες. «Είμαι απλώς ένα κομμάτι του παζλ, το οποίο με την πλευρά του είναι κομμάτι από ένα άλλο μεγαλύτερο παζλ, είμαι εδώ για να κάνω την ομάδα καλύτερη, αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να το κάνω», δήλωσε ο “Ίμπρα”.

«Αν ρωτάτε εμένα, πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν βοηθά και πολύ εδώ», είπε ακόμη ο Ιμπραΐμοβιτς.

«Υποσχέθηκα ότι θα κρίνω αναμετρήσεις, άρα τώρα πρέπει να το υλοποιήσω. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι υπερήφανος. Δεν απαιτώ τίποτα και δεν ζητώ τίποτα. Απλώς θέλω να προσφέρω ότι μπορώ», επισήμανε και πρόσθεσε: «Αν ο κόουτς νιώθει ότι δεν μπορώ να συνεισφέρω ή να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, τότε δεν θα είμαι εδώ. Προς το παρόν θέλω να προσφέρω για όσο περισσότερο μπορώ. Δεν θέλω όταν σταματήσω, να έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έκανα. Αυτή η σκέψη σφηνώθηκε στο μυαλό μου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχα στο Μάντσεστερ. Πρέπει να συνεχίζεις, όσο μπορείς με αυτό που αγαπάς. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλω να κάνω, για αυτό είμαι εδώ, επειδή είναι κάτι που αγαπώ. Δεν έγινα ξαφνικά ταπεινός. Είμαι απλώς… εγώ. Δεν είμαι εδώ πάντως για να κάνω one man show».

Κι εκεί που όλα κυλούσαν φυσιολογικά, η τελευταία ερώτηση έκανε τον Ζλάταν να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα. «Αυτή η ερώτηση που έκανες, να ξέρεις ότι δεν είναι καλή. Ο γιος μου ο Βίνσεντ έβαλε τα κλάματα μόλις έφυγα, αλλά τώρα είναι καλά. Αυτή μου η απόφαση μου στερεί χρόνο από την οικογένεια μου και αυτό δεν είναι εύκολο. Όταν έχεις δύο παιδιά που κλαίνε κάθε φορά που φεύγεις, είναι σκληρό. Μπορεί να είμαι υπεράνθρωπος, αλλά στο τέλος είμαι άνθρωπος», είπε.

«Και στο κάτω-κάτω ποιος είμαι χωρίς το ποδόσφαιρο; Εκτός ποδοσφαίρου είμαι ένας από όλους. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο και για αυτό είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τα πάντα για να φέρω ξανά επιτυχίες. Τα παιδιά μου είναι πολύ υπερήφανα για αυτή μου την απόφαση. Τους υποσχέθηκα ότι θα τους φέρω γυρνώντας την τελευταία κολεξιόν από ρούχα της Εθνικής Σουηδίας, οπότε τώρα είμαστε εντάξει με αυτό», επισήμανε ο Σουηδός σταρ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ