NBA: Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Λεμπρόν – Η καρέκλα που πέταξε πριν πάει στα αποδυτήρια -ΒΙΝΤΕΟ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Λεμπρόν Τζέιμς στον χθεσινό αγώνα των Λέικερς στο ΝΒΑ, φαίνεται πως θα αφήσει εκτός γηπέδων τον αστέρα του μπάσκετ για αρκετό διάστημα. Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν ήδη την απώλεια του Άντονι Ντέιβις και η απουσία του Λεμπρόν αναμένεται να τους στοιχίσει στους επόμενους αγώνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ESPN, ο Λεμπρόν θα μείνει εκτός επ ‘αόριστον και ο τραυματισμός του στον αστράγαλο θα του κοστίσει και τον τίτλο του MVP.

Ο τραυματισμός στον δεξιό του αστράγαλο έγινε όταν ανατράπηκε από τον Σολομώντα Χιλ της Ατλάντα, ο οποίος έκανε φάουλ καθώς προσπάθησε αδέξια να κλέψει την μπάλα στο δεύτερο τέταρτο του παιχνιδιού.

Ο Λεμπρόν σηκώθηκε και έμεινε εν συντομία στο παιχνίδι, βάζοντας ένα ακόμη τρίποντο. Όμως, μετά ζήτησε τάιμ άουτ και χτύπησε μια καρέκλα πριν περάσει στα αποδυτήρια.

Ο Λεμπρόν αποκλείστηκε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

“Τίποτα δεν με εξαγριώνει και δεν με λυπεί περισσότερο από το να μην είμαι διαθέσιμος στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου!” έγραψε ο Τζέιμς σε tweet αργότερα το Σάββατο. “Είμαι πληγωμένος μέσα και έξω τώρα. Ο δρόμος για την ανάκαμψη ξεκινά τώρα. Επιστροφή σύντομα σαν να μην έφυγα ποτέ” αναφέρει ο 36χρονος σούπερ σταρ.

Ο Λεμπρόν φώναξε και έπεσε στο γήπεδο κρατώντας τον αστράγαλο αμέσως μετά τον τραυματισμό. «Δεν έχω δει ποτέ να φωνάζει έτσι, ούτε όταν τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα», δήλωσε ο Kyle Kuzma, ο οποίος ήταν με τους Lakers όταν ο Τζέιμς έχασε 17 παιχνίδια λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα πριν από δύο σεζόν. «Έπρεπε να πονάει λίγο, σίγουρα» σημείωσε.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό του το 2018:

«Η διάθεση της ομάδας είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι που χάσαμε και πρέπει να επιστρέψουμε και να πάρουμε έναν αγώνα αύριο», δήλωσε ο προπονητής του Lakers, Frank Vogel, μετά την ήττα της ομάδας.

«Δεν θα αποκαλύψω πώς ήταν ο LeBron (στα αποδυτήρια). Είναι εσωτερικό θέμα” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ