Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Μπαρτομέου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, καθώς σήμερα το πρωί η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, που κατηγορείται για την εμπλοκή του στο “Barca Gate”, την περίοδο που ήταν πρόεδρος του συλλόγου.

Εκτός από τον Μπαρτομέου συνελήφθησαν ακόμη τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής, Όσκαρ Γκράου και ο νομικός εκπρόσωπος, Ρομάν Γκόμεθ Ποντί.

Το πρωί της Δευτέρας, η ισπανική αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία της ομάδας στο “Καμπ Νόου”, στο πλαίσιο έρευνας, που σχετίζεται με το “Barca Gate”, σύμφωνα με το οποίο στελέχη του συλλόγου κατηγορούνται ότι είχαν αναθέσει σε εταιρεία την επιχείρηση δυσφήμησης πρώην παικτών και προπονητών της ομάδας, που έκαναν κριτική στον σύλλογο και τον πρώην πρόεδρο, Μπαρτομέου. Ο τελευταίος, όπως και άλλα μέλη του ΔΣ παραιτήθηκαν πέρυσι.

“Θύματα” αυτής της ιστορίας ήταν ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι, όπως επίσης και οι Ζεράρ Πικέ, Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλες Πουγιόλ. Κάθε φορά που κάποιος έκανε κάτι που δεν άρεσε στον Μπαρτομέου, η εταιρεία αναλάμβανε δράση μέσω των προφίλ που είχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ