Κύπελλο Γερμανίας: Ο Γιάννης Γκέλιος “έλαμψε” χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του

Φέτος είναι η χρονιά του. Ο Γιάννης Γκέλιος θυμίζει «κέρβερο» και η Χολστάϊν Κίελ κάνει μία ονειρώδη σεζόν που την φέρνει κοντά στην άνοδο στην Bundesliga και σε μία εκπληκτική πορεία στο κύπελλο Γερμανίας.

Μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν, η Χολστάϊν πέταξε εκτός συνέχειας και την Ντάρμσταντ ξανά στα πέναλτι, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδεικνύεται ξανά καθοριστικός,

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με 1-1 και στην διαδικασία των πέναλτι ο Γκέλιος απέκρουσε μία εκτέλεση, «έκρυψε» την εστία και οδήγησε δύο ακόμα παίκτες της Ντάρμσταντ να αστοχήσουν και με τελικό σκορ 7-6, έστειλε την ομάδα του στα προημιτελικά.

Εκεί θα βρεθεί και η Ροτ Βάις Έσεν, που αποδεικνύεται «φονέας των γιγάντων». Μετά την Ντίσελντορφ και την Μπίλεφελντ, η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας απέκλεισε και την Λεβερκούζεν, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση (κανονική διάρκεια 0-0) σε ένα ακόμα ματς με απίστευτη εξέλιξη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπέιλι στο 105’, ενώ τρία λεπτά ο Κεφκίρ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους. Τελικά στο 117’ ο Ένγκελμαν έδωσε την πρόκριση στην Ροτ Βάις Έσεν.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ