Αντετοκούνμπο: Φοβερή πρόβλεψη για τον Έλληνα σούπερ σταρ στο NBA

Στη 19η ετήσια έρευνα των GMs του ΝΒΑ, το 81% των γενικών διευθυντών που ανταποκρίθηκε «βλέπει» repeat των Λος Άντζελες Λέικερς στη «μάχη» του τίτλου και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο MVP για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο!

Οι «λιμνάνθρωποι» πήραν το τρίτο υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία της έρευνας, μετά τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς της σεζόν 2017-18 (93%) και της 2018-19 (87%). Σε ηλικία 36 ετών, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να εμπνέει σεβασμό στους GMs, θεωρώντας ότι σε αυτόν θα βασιστούν οι Λέικερς για έναν back to back τίτλο.

Την πλειονότητα των ψήφων (32%), σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ, συνεχίζει να «μαγνητίζει» ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος αν κερδίσει τον τίτλο του MVP και τη σεζόν 2020-21 θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κερδίζει το βραβείο για τρία διαδοχικά χρόνια. Βέβαια, εφέτος ο Giannis θα πρέπει να… αντέξει στον ανταγωνισμό του 21χρονου Λούκα Ντόντσιτς (21%).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, κυριαρχεί και στην ερωτήσεις για τον παίκτη που θεωρούν ως κορυφαίο πάουερ φόργουορντ στο ΝΒΑ (46%), τον παίκτη που θεωρούν κορυφαίο αμυντικό (46%) και τον παίκτη που θεωρούν κορυφαίο διεθνή (68%). O Giannis απολαμβάνει ακόμη μία πρωτιά (43%), την οποία μοιράζεται με τον Λούκα Ντόντσιτς (43%), σχετικά με το ποιόν παίκτη θα ήθελαν οι GMs ως ηγέτη, σε περίπτωση που δημιουργούσαν σήμερα την ομάδα τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ