Κορονοϊός: Βρέθηκε θετικός στο ημίχρονο και έγινε αλλαγή – ΦΩΤΟ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι Τούρκοι μετά τη θετική διάγνωση του αρχηγού της Εθνικής Κροατίας Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στη διάρκεια του αγώνα με την Εθνική Τουρκίας και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης που διεξαγόταν στην Κωνσταντινούπολη (3-3).

Σύμφωνα με την κροατική ομοσπονδία, όλοι οι παίκτες εξετάστηκαν και ήταν αρνητικοί πριν από τη συνάντηση με την Τουρκία, αλλά, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την επίσκεψη στη Σουηδία (Σάββατο), ο Ντομαγκόι Βίντα βρέθηκε θετικός. Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στην ιατρική ομάδα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, η οποία συμβούλεψε τον Ζλάτκο Ντάλιτς να προχωρήσει στην αντικατάσταση του παίκτη του. Ο Ντομαγκόι Βίντα απομονώθηκε αμέσως και θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, όπου ζει, δεδομένου ότι είναι παίκτης της Μπεσίκτας.

Από την πλευρά τους οι Τούρκοι προσπάθησαν να ιχνηλατήσουν τις επαφές του Βίντα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Το κακό είναι ότι ο Βίντα είχε πολλές επαφές χαιρετώντας και αγκαλιάζοντας αρκετούς.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ