Παναθηναϊκός: Αποδοκιμάστηκαν οι παίκτες από οπαδούς στο «Ελ. Βενιζέλος» – ΦΩΤΟ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού γιούχαραν τους παίκτες στο «Ε. Βενιζέλος» για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Η αποστολή έφτασε από το Ηράκλειο στις 23.30 και οι οπαδοί του «τριφυλλιού» μόλις τους αντίκρισαν κατά τη έξοδο από την αίθουσα αφίξεων τους αποδοκίμασαν έντονα.

Υπήρχε, πάντως, αστυνομική δύναμη και έτσι οι οπαδοί δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο πούλμαν της αποστολής. Ακούστηκαν πολλές βρισιές για τους παίκτες και στελέχη του Παναθηναϊκού, αλλά και για τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο, ενώ οι οπαδοί εκνευρίστηκαν και με την παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν πολεμική.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης και οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα πλησίασαν τους πενήντα περίπου οπαδούς και συζήτησαν μαζί τους. Ακούστηκαν εκφράσεις του τύπου «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Θέλουμε να ματώνετε για τη φανέλα, να σκίζεστε για την ομάδα! Παίζετε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είστε στον Παναθηναϊκό ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός. Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε. Είναι δυνατόν να μην μπορούμε να νικήσουμε τον ΟΦΗ; Πείτε και στους ξένους που βρίσκονται. Όχι μόνο να πληρώνονται». Στο τέλος οι οπαδοί χειροκρότησαν τους παίκτες σε μία προσπάθεια να τους εμψυχώσουν…

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ