Euroleague: Τι λένε Μπαρτζώκας – Πρίντεζης για τον μηδενισμό ομάδων λόγω κορονοϊού

Λίγο πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (14 Οκτωβρίου 2020, 21:00) Γιώργος Πρίντεζης και Γιώργος Μπαρτζώκας σχολιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στη Euroleague, λόγω του κορονοϊού. Συγκεκριμένα αναφέρονται στις ακυρώσεις αγώνων, που προβλέπουν την ήττα “στα χαρτιά” των ομάδων που δεν μπορούν να παρατάξουν τουλάχιστον οκτώ παίκτες και να κατέβουν στο γήπεδο λόγω κρουσμάτων και μιλούν για “αδικία” αλλά και για αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης υποστήριξε ότι “η αλήθεια είναι ότι ξέραμε πως θα είναι μία περίεργη χρονιά, από την στιγμή δεν υπάρχει φούσκα όπως στο ΝΒΑ. Προβλέπω ότι ο χειμώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος. Το βασικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Είναι λίγο άδικο να μηδενίζεις μία ομάδα, της στερείς μία νίκη που έκανε με την αξία της. Αυτή είναι η γνώμη μου, αλλά θεωρώ ότι αυτοί που πήραν τις αποφάσεις ξέρουν κάτι παραπάνω».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του τόνισε ότι «ξεκάθαρα είναι αλλοίωση διοργάνωσης. Επειδή είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους, δεν ξέρω αν όλοι είχαμε ερμηνεύσει σωστά την κατάσταση. Προφανώς είναι αλλοίωση όταν μια ομάδα μένει με επτά παίκτες. Στους προπονητές δεν αρέσει αυτό το πράγμα. Πώς να κάνεις την ομάδα σου να σκεφτεί το μπάσκετ, όταν η άλλη ομάδα έχει πέντε κρούσματα; Μπορεί να φοβούνται. Είναι κάτι που συζητάμε εμείς οι προπονητές μεταξύ μας σε ένα γκρουπ που έχουμε, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι».

Με πληροφορίες από filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ