US Open: Στον 3ο γύρο του Σερένα, Μεντβέντεφ και Τιμ

Η Σερένα Ουίλιαμς δυσκολεύθηκε αρκετά, αλλά τελικά προκρίθηκε στον 3ο γύρο του US Open, που φιλοξενείται στην Νέα Υόρκη. Στην προσπάθεια της να κατακτήσει το 24ο Grand Slam της σπουδαίας καριέρας της, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια (Νο 8 στον κόσμο) επικράτησε 6-2, 6-4 της Ρωσίδας, Μαργκαρίτα Γκασπαριάν (Νο 117), μετά από αγώνα που κράτησε μία ώρα και 33 λεπτά. Επόμενη αντίπαλος της Ουίλιαμς, θα είναι η συμπατριώτισσα της, Σλόαν Στέφενς (Νο 39).

«Το σημαντικό είναι ότι πέρασα αυτόν τον γύρο. Αισθάνομαι καλά και βρίσκομαι στην σωστή κατεύθυνση», δήλωσε λίγο μεττά το τέλος του αγώνα, η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών.

Παράλληλα, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε ο αποκλεισμός της Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα (Νο 16), καθώς η Ισπανίδα πρωταθλήτρια, ηττήθηκε με 7-5, 6-3 από την… άγνωστη 33χρονη Βουλγάρα, Τσβετάνα Πιρόνκοβα, η οποία επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην ενεργό δράση, αφού διέκοψε την καριέρα της για να δημιουργήσει την οικογένεια της.

Στους άνδρες, ο Ρώσος πρωταθλητής, Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο 5) απέκλεισε τον Αυστραλό, Κρίστοφερ Ο’Κόνελ (Νο 116) επικρατώντας με 6-3, 6-2, 6-4, ενώ στον 3ο γύρο, προκρίθηκε και ο Ντομινίκ Τιμ, καθώς ο Αυστριακός (Νο 3), νίκησε εύκολα με 6-3, 6-3, 6-2 τον Ινδό, Σουμίτ Ναγκάλ (Νο 124). Αντίθετα, ο Σκωτσέζος, Αντι Μάρεϊ (Νο 115), αποκλείσθηκε από την συνέχεια του κορυφαίου τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 6-2, 6-3, 6-4 από τον νεαρό Καναδό, Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Νο 21).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ