Ελληνοτουρκική μάχη με φόντο τους ομίλους

Το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στη νέα σεζόν δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ. Στις 21:00, στην Τούμπα, αντιμετωπίζει τη Μπεσίκτας, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Champions League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους και είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση, ενώ αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Καθοριστικής σημασίας είναι η αποψινή ελληνοτουρκική μάχη. Με νίκη ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί στην τρίτη προκριματική φάση του Champions League και θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης. Ακόμα και αν αποκλειστεί στη συνέχεια από το Champions League, στην τρίτη προκριματική φάση ή στα play off, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League.

Πάνω από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

· Πρόκριση

· Μέθοδος πρόκρισης

· Στοίχημα χωρίς ισοπαλία

· Σκορ πολλαπλών επιλογών

· Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι

· Διαφορά νίκης

· Συνολικές κάρτες

· Πρώτη κάρτα

· Κόκκινη κάρτα

· Νικητής κόρνερ

Δύο προωθητικές ενέργειες και cashout στα πρακτορεία

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και για τα προκριματικά του Champions League οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες

ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ’ ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ