Ίντερ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1: Στα ημιτελικά οι «Nερατζούρι»- ΒΙΝΤΕΟ

Η ποιότητα και η «βαριά» φανέλα της Ίντερ, «μίλησαν» στον πρώτο, μεγάλο προημιτελικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για το Final-8 του Europa League, που πραγματοποιήθηκε στην “Μerkur Spiel-Arena” του Ντίσελντορφ, με τους «νερατζούρι» να επικρατούν με 2-1 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό της 16ης Αυγούστου στην Κολωνία.

Η πίεση της ιταλικής ομάδας απέδωσε «καρπούς» στο 15ο λεπτό, με τον Μπαρέλα να κινείται σωστά στο όριο της περιοχής και να ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ. Έξι λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένας απ’ τους κορυφαίους φορ αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Ο Βέλγος έμεινε όρθιος παρά την πίεση του Ταπσόμπα και με ωραία κίνηση έκανε το 2-0, δίνοντας προβάδισμα… πρόκρισης στην Ίντερ.

Η Μπάγερ «απάντησε» σχετικά γρήγορα με κοντινό πλασέ του Κάι Χάβερτς, όμως στο υπόπλοιπο του αγώνα, η Ίντερ διαχειρίστηκε ιδανικά το προβάδισμά της, φτάνοντας ως την πρόκριση, παρά την πίεση των Γερμανών και τη μεγάλη ευκαιρία που έχασαν από κοντά οι Χάβερτς και Φόλαντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ