Σάλος με το χάρτινο ομοίωμα του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις κερκίδες – Η συγγνώμη της ομάδας

Σάλος ξέσπασε λόγω της επιλογής της βρετανικής ομάδας ποδοσφαίρου, Leeds United, να χρησιμοποιήσει χάρτινα ομοιώματα στις κερκίδες κατά τη διάρκεια αγώνα, ανάμεσα στα οποία ήταν και ο… Οσάμα Μπιν Λάντεν. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την απολογία της για το περιστατικό. Καθώς απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, πολλές ομάδες άρχισαν να επιτρέπουν στους οπαδούς τους να αγοράζουν θέσεις, τις οποίες μπορούν να “γεμίσουν” με ένα χάρτινο ομοίωμα με τη φωτογραφία που θέλουν.

Η Leeds United έδωσε 15.000 θέσεις προς πώληση σε αυτή την πρωτότυπη διαδικασία προς 25 λίρες η μία και όπως ανακοίνωσε υπεύθυνος των πωλήσεων της ομάδας, το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο.

Η φωτογραφία όμως με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με την ποδοσφαιρική ομάδα να υποστηρίζει ότι από εδώ και πέρα θα ελέγχει όλες τις φωτογραφίες, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Τον Μάιο είχε ζητήσει συγγνώμη μια ομάδα από τη Νότια Κορέα επειδή επέλεξε να βάλει στις θέσεις των θεατών φουσκωτές κούκλες σε διάφορες στάσεις και με μάσκες.

Πηγή: BBC

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ