Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Φήμες για αποχώρηση του Αλβέρτη

Τέλος εποχής για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ; Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, ο παλαίμαχος άσος και θρύλος των «πράσινων» έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας και μοιάζει ειλημμένη η απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο που λάτρεψε και λατρεύτηκε. Αν τελικά οι φήμες περί παραίτησης του general manager του Παναθηναϊκού επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για εξέλιξη-βόμβα, καθώς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει τη ζωή του με τον Παναθηναϊκό, για σχεδόν 30 χρόνια.

Ο παλαίμαχος παίκτης του “τριφυλλιού” μετά τον τερματισμό από τη δράση ανέλαβε διευθυντής ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και επί σειρά ετών ήταν δίπλα στην ανδρική ομάδα, όπου είχε διατελέσει για μικρό διάστημα και πρώτος προπονητής. Αυτή η πολυετής συνεργασία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, όπου αναμένονται κι οι επίσημες ανακοινώσεις από τους “πράσινους”.

Μάλιστα, την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται επίσης η πληροφόρηση ότι και ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι κοντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, μετά το δημοσίευμα που τον θέλει να έχει δεχτεί κρούση από την Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ