Παναθηναϊκός: Προς «διαζύγιο» στο τέλος της σεζόν με τον Χρήστο Δώνη

Πέρασε από πολλά στάδια, το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Χρήστου Δώνη που ολοκληρώνεται στο φινάλε της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο πλέον -όπως όλα δείχνουν- δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό θα χωρίσουν, έπειτα από 12 χρόνια κοινής παρουσίας.

Η πρόταση που κατέθεσε η διοίκηση του «τριφυλλιού» προς τον «υπαρχηγό» της ομάδας στα τέλη Φεβρουαρίου (περίπου 200.000 Ευρώ ετησίως, ήτοι αύξηση 30.000 Ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο) δεν τον κάλυψε κι επί ενάμισι μήνα δεν απάντησε καθόλου στην προσφορά.

Τον Απρίλιο η διοίκηση του Παναθηναϊκού, εν μέσω του lockdown, ενημέρωσε την πλευρά του Δώνη πως αποσύρθηκε η πρόταση που του κατατέθηκε, διότι θα γίνει αναπροσαρμογή σε όλο το οικονομικό «πακέτο» της επόμενης σεζόν, όμως δεν ακολούθησε νεότερη προσφορά.

Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν θα γίνει καμία άλλη πρόταση από τους «πράσινους» προς τον Δώνη, ο οποίος θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το «τριφύλλι». Ήδη ο 25χρονος μέσος έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να «ψαχτεί» ακόμη πιο έντονα για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μετά τα πλέι-οφ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ