Παναθηναϊκός: Αρνητικοί στις περικοπές οι παίκτες

Απόλυτα αρνητικοί ως προς το ύψος των περικοπών στα συμβόλαιά τους που προτείνονται κεντρικά από τη Super League, εμφανίζονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (04/05), ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Κουρμπέλης, ενημέρωσε τους συμπαίκτες του, τόσο εκείνους που βρίσκονταν στο «Γ. Καλαφάτης» για να κάνουν τα τεστ για τον κορονοϊό, εν όψει της επανεκκίνησης των προπονήσεων, όσο και τους υπόλοιπους (τηλεφωνικά), για τα προταθέντα από τη Λίγκα, που αφορούν «ψαλίδι» 25% επί των συμβολαίων τους, εάν ολοκληρωθεί το εφετινό πρωτάθλημα και 33% εάν δεν ολοκληρωθούν τα πλέι-οφ, με τη συντριπτική πλειοψηφία να διαφωνεί με τα συγκεκριμένα νούμερα περικοπών.

Ειδικά δε, οι ξένοι παίκτες της ομάδας (με πρώτο τον Εμάνουελ Ινσούα), ήταν κάθετα αρνητικοί με το 25% και 33% και τόνιζαν πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αποδεχθούν το εν λόγω «ψαλίδι». Το θέμα βεβαίως είναι «κεντρικό» και δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό, αφού η πρόταση που έγινε μέσα στο σαββατοκύριακο ήταν από το working group της για όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, αναμένεται να γίνει σήμερα και η τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους αρχηγούς των ομάδων, τον ΠΣΑΠ και τους νομικούς του, για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα των ποδοσφαιριστών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ