Μουρίνιο: Συνέντευξη – χείμαρρος του “Special One” – Σε ποιον αγώνα του Champions League έβαλε τα κλάματα

Ο Μουρίνιο κατάφερε να επαναφέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στους τίτλους, έπειτα από μία περίοδο “κυριαρχίας” της Μπαρτσελόνα, αλλά στην Ευρώπη δεν είχε τις ίδιες επιτυχίες με τους “μερένγκες”, γεγονός που φαίνεται ότι του στοίχισε περισσότερο. Μιλώντας στη Marca, ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε έτσι στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου το 2012, αλλά και στις… κατηγορίες ότι πρόκειται για έναν αμυντικογενή προπονητή.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

«Η Ρεάλ εκείνη τη σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Camp Nou ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ νίκησε 2-1 στις 21 Απριλίου 2012 και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο πριν τη μαθηματική κατάκτησή του στο Μπιλμπάο). Βάζαμε τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων» δήλωσε ο “Special One”.

Για το ματς με τις χειρότερες αναμνήσεις: «Τη βραδιά που η Μπάγερν μας απέκλεισε στο Champions League στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Για το γεγονός ότι τον χαρακτηρίζουν αμυντικογενή προπονητή: «Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο…»Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ