Η δήλωση του Μανέ που θα συζητηθεί: Αν δεν πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα, θα το δεχθώ

Την σπάνια πάστα από την οποία είναι φτιαγμένος, απέδειξε πάλι ο Σαντιό Μανέ. Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “talkSport” υπενθύμισε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται 25 βαθμούς μπροστά στην βαθμολογία και χρειάζεται άλλες δύο νίκες για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Όμως ο Σαντιό Μανέ ξεκαθάρισε πως αν οι “κόκκινοι” δεν πάρουν το φετινό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θα δεχθεί την απόφαση: «Θέλω να κερδίζω παιχνίδια και τρόπαια. Αυτό είναι που αγαπώ. Αλλά με αυτή την κατάσταση, ότι κι αν γίνει θα το καταλάβω”, δήλωσε αρχικά ο άσος της Λίβερπουλ, για να συμπληρώσει:

“Είναι δύσκολο για την Λίβερπουλ, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για εκατομμύρια κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Κάποια έχασαν άτομα της οικογένειας τους κι αυτή η κατάσταση είναι η πιο δύσκολη από όλες.

Για μένα ήταν ένα όνειρο μου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε θα το αποδεχθώ. Είναι μέρος της ζωής. Μακάρι τότε να το κερδίσουμε την επόμενη χρονιά».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ