Κορονοϊός: Έξαλλος ο Τσάντλερ με τη διαχειρίστρια

Για απρεπή συμπεριφορά απέναντί του, όταν αυτή του ζήτησε να μην κινείται στους κοινόχρηστους χώρους λόγω κορονοϊού, κατήγγειλε δημόσια τη διαχειρίστρια του κτιρίου στο οποίο διαμένει ο Ουίλσον Τσάντλερ.

Με τους Νετς να έχουν ανακοινώσει πως τέσσερις παίκτες τους βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, δίνοντας μόνο το όνομα του Κέβιν Ντουράντ στη δημοσιότητα, η διαχειρίστρια του Τσάντλερ εξέφρασε την ανησυχία της στον παίκτη των Νετς με… άκομψο, όμως -όπως φαίνεται- τρόπο. Όπως έγραψε ο Τσάντλερ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, η διαχειρίστριά του δεν τον ρώτησε καν αν ο ίδιος είναι καλά!

Συγκεκριμένα, ο Τσάντλερ έγραψε στο Twitter: «Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας με κάλεσε και μου είπε “ω, βλέπω ότι οι παίκτες των Νετς είχαν τον ιό. Θα θέλαμε να μας πεις την κατάστασή σου και αν γίνεται να μείνεις μακριά από το λόμπι και άλλα μέρη. Δεν μας παίρνει να χάσουμε το προσωπικό μας”.

Αρχικά, δεν με ρώτησε καν αν είμαι εντάξει με αυτό. Δεύτερον, δεν με ρώτησε αν έχω κάνει το τεστ και αν ήμουν αρνητικός ή θετικός. Να πάει να γαμ… το κτίριο. Πάω σπίτι μου. Πρέπει να υπάρχουν πάνω από 300 άτομα που μπαίνουν και βγαίνουν στο κτίριο, συν τους μεταφορείς και τα delivery. Να πάει να γαμ… αυτή η κυρία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ