Παναθηναϊκός: Έτσι θα επέστρεφε ο Μπεργκ – Τι συμβαίνει με Βιγιαφάνιες

Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό το έντονο «φλερτ» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Μάρκους Μπεργκ για την επιστροφή του στην ομάδα με την οποία «αναγέννησε» την καριέρα του.

Ο Σουηδός φορ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κράσνονταρ και η περίπτωσή του εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή για το τριφύλλι. Στη Ρωσία ο 34χρονος άσος παίρνει 1,7 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά αν αποφασίσει να αποχωρήσει, θα συμβιβαζόταν και με τα μισά για τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Ο Μπεργκ έχει σπίτι στη Βουλιαγμένη, η σύζυγος και τα παιδιά του λατρεύουν την Ελλάδα, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος θα τον ήθελε φυσικά πίσω, εφόσον όμως υπάρξουν και τα απαραίτητα χρήματα σε περίπτωση πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα. Αντίθετα, είναι αρκετά δύσκολη η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, παρότι και γι’ αυτόν υπάρχει επιθυμία επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του 28χρονου Αργεντινού εξτρέμ με τη Μονάρκας λήγει σε δύο χρόνια, αλλά ο Αργεντινός δεν είναι ευχαριστημένος στο Μεξικό επειδή δεν παίζει όσο θα ήθελε. Ακόμη κι αν επιθυμούσε να επιστρέψει στο τριφύλλι, θα έπρεπε να «εξωθήσει» τη Μονάρκας σε «σπάσιμο» συμβολαίου ή να πείσει τους Μεξικανούς να τον «δανείσουν».

Κι εδώ, όμως, απαιτείται ένα αρκετά υψηλό μπάτζετ για το συμβόλαιό του (700-800.000 ευρώ).

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ