Παπασταθόπουλος: Η Άρσεναλ είναι φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά- Ακολουθεί ένα δύσκολο 90λεπτο – ΒΙΝΤΕΟ

«Η Άρσεναλ είναι φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείχνεις σε κάθε παιχνίδι ότι είσαι καλύτερος και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λέπτα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και έχει βελτιωθεί σημαντικά. Πιστεύω ότι στα πρώτα λεπτά ήταν κυρίαρχος. Η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα, ανεβάσαμε απόδοση, κυρίως οι παίκτες που είναι βαρόμετρο σε εμάς και καταφέραμε να φύγουμε με αυτό το γκολ» δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

«Είμαι ένας παίκτης που παίζει 12 χρόνια στο εξωτερικό, έχω περάσει από πολλές ομάδες. Δεν ήταν η θέση μου, ούτε είναι αλλά όταν πρέπει να βοηθήσω την ομάδα σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, σε ένα συγκεκριμένο ρόλο, αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την κάνω» πρόσθεσε.

Για τη ρεβάνς στο Emirates σχολίασε «Ακολουθεί ένα δύσκολο 90λεπτο. Το εκτός έδρας γκολ είναι αβαντάζ, αλλά το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να παίζει για τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, πολύ καλή εμφάνιση και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η Άρσεναλ κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνει για τίτλους. Για εμάς είναι ένας στόχος να πάμε ψηλά στο Europa League».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ