Ολυμπιακός: Κινδυνεύει με μηδενισμό κόντρα στη Βιλερμπάν – Αυτός είναι ο λόγος

Το τελευταίο διάστημα, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών. Το προηγούμενο διάστημα έχασε για αρκετό καιρό κατά σειρά τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Σπανούλη και Τέιλορ Ρότσεστι, ενώ πλέον υπάρχει πρόβλημα και με τον Μπράντον Πολ που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το ban από την Euroleague είναι ακόμη σε ισχύ και εμποδίζει τον Ολυμπιακό από το να δηλώσει τους νεοαποκτηθέντες Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς στο ρόστερ του, δημιουργεί… μπελάδες.

Ο λόγος είναι πως, αν ο Πολ δεν είναι έτοιμος για το ματς με την Βιλερμπάν (20/2, 19.15) και δεν υπάρξει άρση του ban, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μόνο 9 ετοιμοπόλεμους παίκτες για την αναμέτρηση (Μπόλντγουιν, Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Ρούμπιτ, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Έλις).

Αν όμως ο Ολυμπιακός παραταχθεί με λιγότερους από 10 παίκτες σε αγώνα της Euroleague, αυτό επιφέρει ποινή μηδενισμού από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς το ματς δεν θα ξεκινήσει σε μια τέτοια περίπτωση.

Ενδεχομένως, μια τέτοια κατάσταση να χρησιμοποιηθεί από τους Πειραιώτες και ως μέσο πίεσης προς την Euroleague για να αρθεί το ban, καθώς αν φτάσουμε στο σημείο της τιμωρίας για… εννιάδα θα έχει πληγεί η εικόνα της διοργάνωσης.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ