Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζουν καρδιές τα πρώτα λόγια της συζύγου του μετά την τραγωδία – ΦΩΤΟ

Τα πρώτα της λόγια μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον σύζυγό της Κόμπι Μπράιαντ και την 13χρονη κόρη της Τζιάνα έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram, η οποία άλλαξε και τη φωτογραφία στο προφίλ της, βάζοντας μία με τον σύζυγο και την κόρη της να κοιτούν ο ένας τον άλλον και να χαμογελούν.

Ανεβάζοντας ακόμη μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται όλη η οικογένεια μαζί από παλαιότερες ευτυχισμένες στιγμές η Βανέσα Μπράιαντ έγραψε το εξής:

“Οι κόρες μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν τη στήριξη και την αγάπη τους αυτή την δύσκολη ώρα. Ευχαριστώ για όλες τις προσευχές σας, τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου, Κόμπο- τον εκπληκτικό πατέρα των παιδιών μας και την όμορφη γλυκιά μου Τζιάνα- ένα αξιαγάπητο, σκεπτόμενο και υπέροχο παιδί και εκπληκτική αδελφή για τις Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι. Είμαστε επίσης συντετριμμένες και για τις οικογένειες των υπολοίπων επιβατών του ελικοπτέρου που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή και μοιραζόμαστε τη θλίψη μας μαζί τους. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας. Παρηγορούμαι με το ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι αγαπήθηκαν βαθιά. Είμαστε ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να ήταν μαζί μας για πάντα. Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα και είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε γιατί ο Κόμπι και η Τζίτζι θα μας δίνουν το φως τους με τον δικό τους τρόπο. Η αγάπη μας για εκείνους είναι ατελείωτη. Μακάρι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω, να τους αισθανθώ. Θα τους έχουμε για πάντα μαζί μας. Σας ευχαριστώ που πάντα είστε δίπλα μας, στη χαρά και τη λύπη μας και που μας στηρίζετε. Σας ζητώ να μας δώσετε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να πορευθούμε στην καινούρια πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε τη μνήμη του, το “Mamba Sports Foundation” ίδρυσε ένα ταμείο, το “MambaOnThree Fund” για να συνδράμουμε στη στήριξη των άλλων οικογενειών που επηρεάστηκαν από την τραγωδία”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ