Μπάγερν: Ξύλο στην προπόνηση μεταξύ Γκορέτσκα και Μπόατενγκ – ΦΩΤΟ

Άναψαν τα… αίματα στη σημερινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, με ένα επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστές τους Λεόν Γκορέτσκα και Ζερόμ Μπόατενγκ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος, εμφανώς εκνευρισμένος, ζήτησε πέναλτι σ’ ένα παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ο Τόμας Μίλερ προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ο Γκορέτσκα του έκανε μια χειρονομία «μπλα, μπλα, μπλα», με τον Μίλερ να μην απαντάει και να επεμβαίνει ο Μποάτενγκ στη θέση του.

Στη συνέχεια στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος των Βαυαρών, ο Γκορέτσκα έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Μπόατενγκ χωρίς η μπάλα να βρίσκεται στα πόδια του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον… φιλοδωρήσει με μια μπουνιά στο πρόσωπο!

Ο Γκορέτσκα έπεσε στο έδαφος, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έτρεξε να… σβήσει την «φωτιά», τραβώντας πίσω τον Μπόατενγκ ενώ και ο τεχνικός της ομάδας Χάνσι Φλικ επενέβη, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε την «έκρηξη» του…θύτη. «Η μπάλα ήταν μακριά και έρχεται με τέτοια δύναμη! Τι στον διάολο είναι αυτό;», ήταν τα λόγια του Γερμανού στόπερ.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Τόμας Μίλερ όσο και ο Μικαέλ Κιζάνς θέλησαν να… νουθετήσουν τον Γκορέτσκα. «Πάντα τα ίδια σκατά μ’ εσένα», φώναξε ο πρώτος… Και κάπου εκεί, το σκηνικό έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο οι δύο πρωταγωνιστές να απολογηθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ