Τάσος Μπουντούρης: Οδύσσεια για να βρεθεί κρεβάτι στην εντατική

Με αγωνία παρακολουθεί ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τάσου Μπουντούρη. Όπως είναι γνωστό ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Δευτέρας στον Άλιμο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο θρύλος του αθλήματος νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου “Μετροπόλιταν” με δικά της έξοδα. Και αυτό γιατί το Γενικό Κρατικό στο οποίο μεταφέρθηκε ο Τάσος Μπουντούρης έπειτα από το τροχαίο, δεν διέθετε κρεβάτι στην εντατική. Έτσι με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ της ΕΙΟ Απόστολου Παπαθανασίου και αφού συμφώνησαν και τα δύο παιδιά του ο Θρύλος της ελληνικής ιστιοπλοΐας μεταφέρθηκε στο Μετροπόλιταν με έξοδα της Ομοσπονδίας.

Από νωρίς το πρωί η ΕΙΟ ενημέρωσε σχετικά τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο (ο Τάσος είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αεροπορίας) και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και ο Μπουντούρης να μεταφερθεί σε εντατική μονάδα δημόσιου νοσοκομείου. Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί και είναι θέμα χρόνου για την μεταφορά του Τάσου, πάντα βέβαια με την σύμφωνη γνώμη των ιατρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ