ΑΕΚ: Ποιος παίκτης της θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας – ΦΩΤΟ

Οι μεγάλες εμφανίσεις του Χάουαρντ Σαντ-Ρος τού έδωσαν τελικά το εισιτήριο για ένα τεράστιο συμβόλαιο στην ΤΣΣΚΑ!

Το ενδιαφέρον της ομάδας της Μόσχας, που είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, αναθερμάνθηκε και η πρόταση 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ έστειλε τον παίκτη στη Ρωσία.

Ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ ανέβασε τη φετινή σεζόν την απόδοσή του σε άλλο level κι αυτό τον κατέστησε διακαή πόθο του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τον ήθελε στην ομάδα του για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ουίλ Κλάιμπερν.

Η προσπάθεια της ΤΣΣΚΑ για την απόκτησή του είχε ξεκινήσει με προτάσεις 200 και 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, αλλά πλέον αυτή ανέβηκε στο μισό εκατομμύριο και η συμφωνία επετεύχθη, κατόπιν και επιθυμίας του παίκτη που εκτίμησε ότι στα 28 του χρόνια είναι η στιγμή για το πολύ μεγάλο βήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση έκανε την προσπάθειά της να τον κρατήσει, προτείνοντάς του αναπροσαρμογή συμβολαίου που θα του απέφερε 100.000 παραπάνω για φέτος και 200.000 ευρώ για του χρόνου, όταν και η ομάδα θα «χτιζόταν» γύρω του. Τελικά, όμως, αυτή η προσπάθεια δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Το συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ, πέρα από το φετινό ποσό που θα λάβει, θα του αποφέρει για την επόμενη σεζόν 700.000 ευρώ. Η ΑΕΚ στην πρώτη πώλησή της επί εποχής Μάκη Αγγελόπουλου έλαβε τις 500.000, ενώ θα έχει και το όφελος των 200.000 ευρώ από το συμβόλαιο του παίκτη.

O Σαντ-Ρος, που υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου έγινε πόιντ γκαρντ, μετρούσε μέχρι σήμερα 12.9 πόντους, 6.7 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά παιχνίδι στο Basketball Champions League.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ